sunnuntai 19. elokuuta 2012

BLOCKFEST! Paras tapa lopettaa kesä!

 Ei huhhuh mikä viikonloppu, ei voi muuta sanoo! Kiitos vaan kaikille ihmisille tosi hyvästä seurasta ja kovasta meiningistä ja artisteille tottakai kekoista! Ja varotuksena et tällä kertaa kuvia ei kauheesti ole.





 Perjantai päivä meni lähinnä aluetta tutkiskellessa ja nurmikolla istuessa. Ei ollu niin paljo semmosia artisteja joitten keikkaa ois jaksanu mennä kattomaan kunnolla. Hengailtiin vaan alueella ja kuunneltiin musiikkia ja käytiin kaikissa kuvauspaikoissa. Oli kuitenki tosi kivaa ja hyvä meininki :)

Lauantaina sitte lähti. Herättiin joskus puol yhentoista aikaan ja tunnin päästä lähettiin kohti blockfest aluetta. Oltiin siel joskus varttia vaille kakstoista ja porttien piti kaheltatoista aueta.  Portit aukes sit joskus kymmenen yli 12 ehkä ja siitä otettiin kunnon juoksut kohti turvatarkastusta. Selvisin aika hyvällä etumatkalla sinne. Siinä ooteltiin hetki, että päästiin sisälle ja siitä taas juoksut eturiviin ja selvisin sinnekkin ekana (lukuunottamatta vippiläisiä jotka pääsi sisän aikasemmin) Saatiin kaikki hyvät paikat ja ei siinä ollu kun 2h odottamista, että Jannen keikka alkaa! Istuskeltiin siinä ja nähtiin Iiro kävelemäs kohti bäkkäriä ja mä päätin juosta moikkaan sitä ja Niina ja Katri piti mulle paikkaa. Onneks kävin, koska keikan jälkeen se lähti heti pois alueelta.
 Keikka oli taas loistava, niinku aina! Tällä kertaa kasettiäijä oli Dj ja Ippe oli tuplaamassa. Meil oli hienot kyltit ja Jannee selvästi huvitti ne :D
Tässä videossa voi nähäkki ne: http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/shootitlive/shootitlive.iframe.v1.html?client=iltasanomat&project=41#silp_uid=QXn9ZfeHIFbgd7zshMmbhn9x7hp

 Keikan jälkeen mentiin bäkkärin lähelle oottaa, että Janne tulee moikkaan. Melkein heti Toni tuli sanoon, että Jannella on haastattelu ja se menee ehkä syömään sen jälkeen ja tulee sit, mut että Toni pyytää sitä tulee moikkaan ennen syömistä. No ei me kauheen kauaa odotettu, kun Janne jo tuli. Juteltiin kaikkee mukavaa ja oli taas hauskaa! Sit otettiin sen kans kuvat ja kysyttiin suostuisko se ja Toni ja Iiro tuleen meiän kans blockfest kuvaan niin voitas ostaa se muistoks mukaan. Janne lupas, että jossain kohtaa voi tulla, mut ensin sen pitää käydä tekee joku MeNaiset haastattelu, se oli tosi innoissaa :D Ja Iiro oli tosiaa lähteny taas jonnekki jo sekoilee ni ei sitä si enää nähtykää :)


Sitte käytii mäkkärissä syömässä ja tultiin takas alueelle ja nähtiin Janne uudestaan. Sillon pyysin sen vähän sivummalle koska halusin kiittää sitä kaikesta ja muutenki kertoo sille kuinka paljon kaikki keikat ja juttelut ja ihan pienetki jutut merkitsee mulle. Sen reaktio oli jotenki niin awww ettei mitään rajaa ja olin nii onnelline ja ilone ja kaikkee, että meinasin ruveta itkemään. Parasta<3

Siinä taas nurmikol istuskeltiin ja kuunneltiin musiikkia. Sit jossain kohtaa säädettiin vähä, että saatin Janne ja Toni bäkkäriltä pois, mut loppujenlopuks se onnistu. Oli hauskaa ku Janne tuli sielt pois ni venattii joku 10min siinä et päästiin jatkaa matkaa ku kaikki halus kuvan :DD No sitten päästii jatkaa matkaa, mutta Janne halus välttämättä, että AJ tulee mukaan, joten se tuli. Oli ihan semi siistii kävellä niitten kans festarialueen poikki ottaan sitä kuvaa. Ja hyvinhän se onnistu!


Sit ton kuvan jälkeen alettiin lähentyä Rähinä Livee, joten oli aika mennä kohti lavaa. Alotettiin eteneminen ihan takaa joskus JVG:n keikan aikaan ja Cheekin keikan aikana oltiin jo tosi edessä. Cheek veti muuten hyvin! :) Rähinä Liven alkaes oltiin jossain viidennessä rivissä ja ihan keskellä! Rähinän keikka oli kyl kova ja kaikki veti hyvin ei voi muuta sanoo kyl! Hauskinta oli, kun lopussa kaikki tuli yhtäaikaa lavalle niin Timo sekoili siel huolella :D
 Keikan jälkeen mentiin sit siihen bäkkärin eteen ja toivottiin et Timo tulis siihen ja ooteltiin siinä aika kauan, mutta ei sitä näkyny, joten alettiin sit lähteen kotiinpäi.

Kiitos viel kaikille tosi paljon! Oli aivan mahtava viikonloppu!! <3

3 kommenttia: